joan@leadersinfood.com

Protiviti is een wereldwijd opererend business consultant met expertise en objectieve inzichten op uiteenlopende gebieden, waaronder duurzaamheid (ESG), finance, technologie, digitale transformatie, operations, bedrijfsprocessen, data-analyse, governance, risicobeheer, compliance, herstructurering, juridische kwesties en interne controle. Via ons netwerk van 85 kantoren in meer dan 25 landen bedienen we zowel internationale klanten als lokale entiteiten die streven naar professionalisering. Protiviti is een volledige dochteronderneming van Robert Half International Inc. (RHI).

Vanwege de groeiende wereldwijde behoefte aan voedsel, de toenemende bevolking en de toenemende uitdagingen rond klimaat, met name problemen met droogte/overstromingen in bepaalde gebieden, erkennen we de dringende noodzaak om innovatieve benaderingen van voedselvoorziening te ondersteunen. In het licht van de klimaatuitdagingen en de taak om een groeiende wereldbevolking te voeden op steeds schaarser wordende landbouwgronden, zijn we actief betrokken bij het sponsoren van Leaders in Food.

Met wereldwijd 244.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk advisering en financiële advisering. Deloitte is de betrouwbare en innovatieve partner die u nu inzicht geeft in de kansen van uw toekomstige business. Zo ook in de Food & Agri sector. We richten ons op het toekomstbestendig maken van het wereldwijde voedselsysteem. We werken samen met klanten en allianties om de voedingsindustrie te transformeren, dat het kan voldoen aan de veranderende voedingsbehoeften en tegelijkertijd de grenzen van onze planeet respecteert. Het streven is om samen een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te maken.

Het Net Positive Network, powered by Deloitte, is een netwerk van business leaders, startups, opiniemakers, experts en producenten die een cruciale rol spelen in de voedingsindustrie. Zij zijn toegewijd om een echt verschil te maken door actie te ondernemen op het gebied van uitstoot en energie, te beginnen met het voedselsysteem. Dit netwerk komt regelmatig samen om kennis en ervaringen te delen en het voedselsysteem Net Positive te maken. Hieruit zijn inmiddels 9 verkennende samenwerking gebieden ontstaan binnen de zuivel- en vleessector, voedselverspilling, regeneratieve landbouw, data analytics en transparantie. Meer informatie: www.deloitte.nl


De Podcast Jungle in Utrecht is de plek waar de verhalen van Leaders in Food tot leven worden gebracht. 

Wij zijn de broedplaats voor het produceren en verspreiden van legendarische podcasts waarvan jouw doelgroep geïnspireerd raakt. Bij een starter helpen we je op weg door middel van begeleiding en bij een gevorderde zetten wij de apparatuur en de koffie klaar, dan kun je meteen aan de slag.
Dus of je nu een professionele podcaster bent of net begint met je eerste podcast, onze levensechte studio is de broedplaats om jouw booming podcast op de wereld te zetten en jouw kennis te laten exploderen. Meer informatie: podcastjungle.nl

Squarefield is de toonaangevende onafhankelijke Corporate Finance adviseur die zich exclusief richt op de Food & Agri sector. Dankzij onze gerichte focus op de wereldwijde F&A-sector hebben wij diepgaande kennis van de volledige F&A waardeketen; wij begrijpen de drijfveren van onze klanten en de dynamiek van de markten waarin onze klanten actief zijn, waardoor we ons kunnen richten op het realiseren van strategische (meer)waarde. Vanuit onze kantoren in Nederland, België en Duitsland bieden wij ondersteuning aan onze klanten op strategisch doorslaggevende momenten op het gebied van M&A, Capital Advisory en Corporate Advisory. Voor specifieke voorbeelden hoe wij onze relaties ondersteunen, verwijzen wij graag naar onze website: https://squarefield.com/.

Bij Squarefield geloven wij dat Food & Agri een van de weinige sectoren is die invloed uitoefent op elk individu. Met een groeiende wereldbevolking, klimaatverandering en de behoefte aan voedselzekerheid staat de sector continue voor uitdagingen. Wij zijn verheugd dat we met de sponsoring van Leaders in Food een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappelijke discussie.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram